24.06.2019
Sdílet

Hotel Akademie Naháč otevřel dveře do světa wellness


Chocerady-24-cervna-2019-1.png


Zbrusu nové WINE&Spa AKADEMIE si nyní mohou užívat návštěvníci Hotelu Akademie Naháč. Relaxační zónu společně otevřeli ve čtvrtek 24. června zástupci investora ze skupiny ZFP GROUP a provozovatele, společnosti ZFP Hotely. Nové wellness unikátní svým designem, materiálovým provedením i technologiemi se tímto stává vlajkovou lodí wellnessů sítě hotelů Akademie společnosti ZFP Hotely.

„Ráda bych poděkovala všem, kteří se na této práci podíleli, tedy od stavební firmy přes architekta až po finální úklidové práce. Hlavně přeji, aby tyto prostory zůstaly i nadále tak krásné. Je totiž mnohem jednodušší něco vybudovat, ale daleko náročnější a složitější to udržovat. Je tedy na nás všech, abychom zde našim hostům vytvářeli příjemné prostředí, “ řekla na otevření wellness předsedkyně představenstva ZFP GROUP Jarmila Poliaková, která po boku jednatelů společnosti ZFP Hotely Lucie Pavlicové a Martina Komárka přestřihla slavnostní pásku. 

Luxusní prostředí provoněné svěžím vínem si tak hosté mohou dopřát v prostorném whirlpoolu, saunách i při masážích profesionálních masérů. Návštěvníky Hotelu Akademie Naháč jistě osloví relaxační procedury v saunovém světě, kde najdou jak finskou, tak parní a BIO saunu. Zároveň se zde nachází ledová kašna, ochlazovací bazének i odpočinková místnost s motivy moravského vinohradu s krbem a balkonem. V nabídce hotelu je také privátní část SPA, jejíž dominantou je whirlpool až pro šest osob. Uvolněnou atmosféru výtečně doplňuje občerstvení v podobě sektu a čerstvého ovoce i kvalitní vinná kosmetika VINOBLE.  

Stručné představení skupiny ZFP GROUP

Společnost ZFP založili manželé Poliakovi v dubnu 1995 jako vzdělávací společnost v oblasti financí. Jimi vytvořený model poskytování finančního vzdělání občanům a zprostředkování finančních programů s cílem vytvoření finanční nezávislosti nemá ve středoevropském prostoru obdoby. 
Za 24 let působení na finančním trhu v České a Slovenské republice proškolila ZFP pod heslem: "Pojď a nauč se s námi rozumět svým penězům," přes 300 tisíc účastníků Základního semináře a zprostředkovala více než 3,6 miliónů finančních programů.

V rámci skupiny ZFP GROUP působí na českém trhu další dceřiné společnosti, mezi které patří: ZFP akademie, a. s., ZFP Investments, investiční společnost a. s., ZFP Gold, a.s., ZFP Hotely, s. r. o., ZFP Energy, a. s., ZFP Finance, s. r. o., ZFP Reality, s.r.o., ZFP Makléř, s.r.o., a společnost ZFP akadémia, a. s., působící na Slovensku. 

O úspěších skupiny svědčí například 1. místo v soutěži Hospodářských novin TOP realitní fondy v kategorii výkonnost retailových fondů za dosažení zhodnocení 8,95 % v roce 2018, udělené ZFP realitnímu fondu, spravovaného společností ZFP Investments, investiční společnost, a.s.