20.06.2019
Sdílet

Svěží vlna letního dovádění připlula do Pasohlávek na akci ZFP na pláži

Pasohlavky-3-pics-4-1.png



Skákací hrady, vodní zábavní park, paddleboarding, Surf Rodeo, DJ Miracle i parkurová show. To je jen krátký výčet aktivit, které mohli zažít návštěvníci letní akce ZFP na pláži v areálu ATC Merkur v Pasohlávkách. Pro své spolupracovníky z obchodní sítě, jejich rodiny a zaměstnance ji připravila společnost ZFP GROUP ve spolupráci s obchodními partnery.

Akce se uskutečnila ve čtvrtek 20. června a navštívilo ji na 1200 účastníků. Ti přicházeli již od ranních hodin. U registračního stánku získali jako dárek klobouk, tílko a plážový kelímek na nápoje. Každý rovněž obdržel kartičku s aktivitami, na kterou sbíral razítka a poté ji vhodil do slosovacího boxu. Společný rodinný den otevřeli manželé Poliakovi, zakladatelé ZFP. Pak již následoval pestrý program plný sportovních a zábavných aktivit. Večer pak pořadatelé vyhlásili několik šťastlivců, kteří obdrželi hodnotné ceny. Soutěž probíhala také na atrakci Surf Rodeo a mohli se jí zúčastnit jak děti, tak i dospělí. 

Malí „ZFPáci“ si užili vodních atrakcí, horolezecké stěny, dětské diskotéky i pěnové párty. Ve večerních hodinách se přesunuli do letního kina, kde je čekalo promítání filmu Mimoni. Nezapomnělo se však ani na dospělé. Ti mohli využít degustace rumů a vín, paddleboardingu, obřích šipek i bohatého občerstvení, k němuž patřily hory zmrzliny, ovoce, nápojů a tradičních párků v rohlíku. Hlavní část cateringu zajistila společnost ZFP Hotely.Velké díky patří všem účastníkům za skvělou atmosféru, kterou pomohli společně vytvořit, pořadatelům za bezvadnou organizaci a především obchodním partnerům akce za jejich podporu. 

 

Nejnovější články